Med iPad i timen

Med iPad i timen
Fokus på læring med aktivitet

tirsdag 4. november 2014

iPad og LMS fronter

Ved å velge designet Play mini er fronter på iPad mer stabil

iPad og LMS fronter har ikke fungert veldig bra. Når vi ikke har endret LMS skyldes dette at vi ikke har funnet noe som er helt tilpasset nettbrett, og vi venter. Ifjor slet vi med at elever ble kastet ut av nettsiden til fronter. I år har vi fått tips om bedring om vi endrer design. Vi har nå valgt et noe barnslig design under personlig design: Play mini (se på bildet under)Innstillingen Play mini er valg øverst i høyre hjørne under
personlige innstillinger
I år er faktisk fronter mer stabil, og vi kan benytte fronter (som ønsket) til kalender, arbeidsplaner, tilbakemeldinger (innlevering skjer i showbie, fagstoff deles stort sett i iTunes U), prøveverktøyet (brukes noe) og fravær og anmerkninger. Fraværsføringen krever konsentrasjon og presisjon, ikke helt optimal, men fungerer.

Nå er det mulig (i safari) å lagre passord i fronter. Det vil si at elevene ikke behøver å logge seg inn hver gang de skal i fronter fra iPad. I tillegg har vi lagt link til fronter på hjemskjerm på iPadene. (Det blir "nesten" som å ha en app.) Dette medfører at elevene er mer på fronter enn tidligere. I tillegg er dette med at vi "falt ut" historie!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar