Med iPad i timen

Med iPad i timen
Fokus på læring med aktivitet

torsdag 7. juni 2012

iPad og apple TV på eksamen

Mandag 4. og onsdag 6. juni var Vg2 salg, service og sikkerhet oppe i praktisk muntlig eksamen. Det vil si at de har en forberedelsesdag hvor de lager en presentasjon som skal presenteres på produksjonsdagen. Til denne presentasjonen brukte samtlige elever iPad og programmet keynote. På selve produksjonsdagen (eksamensdagen) hadde elevene først en skriftlig tverrfaglig prøve i programfagene markedsføring, sikkerhet og økonomi. Deretter er det tid for presentasjon for faglærer og sensor.

Vi har frem til nå benyttet en kabel for å koble opp iPad til våre tavler og/eller prosjektorer. Dette kan være sårbart, lett at vi "faller" ut. Under eksamen var det første gang elevene fikk teste apple-TV, og det var et vellykket bekjentskap.

Elevene som skulle presentere koblet seg til nettverk og apple-TV når de kom inn. Pålogging gikk svært raskt. Elevene hadde nå mulighet til å bevege seg når de presenterte med trådløs oppkobling av iPad. Alle elevene taklet "dette nye" svært godt.

Vi kommer til å benytte apple-TV på Gjennestad vgs neste skoleår.  Lett oppkobling og mulighet til å gå rundt i klassen med iPaden høres veldig ok ut! Det kommer til å bli bra!

Akkurat nå er jeg takknemlig for god gjennomføring av eksamen for elevene, og litt imponert over alle de fine presentasjone elevene hadde laget i forbindelse med eksamen på iPaden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar